Hendrik Leenders at Mechelen Belgium

Politiek ideologische dwaasheden, de botsing.

4/20/2013

Islam:

Gelovigen hebben het recht en de plicht zich, hun naasten en verwanten, hun geloof en waarden te verdedigen, zonodig met het zwaard (Natuurlijk recht op zelfverdediging en zelfbehoud)

Christendom:

Indien men je op de ene wang slaat biedt dan de andere wang aan. Lijdzaamheid en verloochening op het recht ter zelfverdediging. (Verloochening van de natuur en het recht op zelfbehoud)

In 2000 schreef ik tegen de komst en naturalisatie van islamieten en sloot me bij de verkiezingen aan bij het VlaamsBlok te BOOM doch ik was en ben tegen racisme. De islam en zijn basisopvattingen botsen met het christendom, en hebben in de geschiedenis altijd gebotst, niet omdat de islam ons in het verleden lastig viel, wel omdat wij naar ginder hen gingen bestrijden (Kruisvaarders) en plunderen (Olie industrie).

Wij creëren vijandschap door overal waar wat te rapen is, er als de kippen bij te zijn om te plunderen. Dat we op onze beurt bedreigd en geplunderd worden hebben onze overheden met onze steun zelf uitgelokt. (Schepen die gekaapt worden, bedreigingen door terreur)

Wie wind zaait zal storm oogsten, of dacht men hier dat wij de enigen waren die een licentie hadden voor plundering en geweld? Onze overheden hebben islamieten toegelaten, vele hebben zich aangepast, nu begint er een hetze tegen hen die hen in het verweer en tot eendracht dring, waardoor ze voor ons een groeiend gevaar dreigen te worden.

Stop de hetze en dwing hen niet zich tegen ons te keren.

Number of comments: 0

Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)