Hendrik Leenders at Mechelen Belgium

Criminaliteit ten diensten van de monarch.

7/2/2013

Zolang de criminaliteit door de overheid onderhouden en beschermd wordt, kan er in het land geen rechtzekerheid gewaarborgd worden. De federale regering beschermt criminelen die in hun diensten opereren, waaronder de bende van Patrick Haemers, Dutroux en vele naderen die niet aan het licht mogen komen. Zowel de bende onderzoeken, de zaak Dutroux, roze balletten met seksorgieën al misschien wel vele anderen die niet aan het licht mogen en kunnen komen. Er duiken namen van verantwoordelijken op, die absoluut niets met geweld tegen kinderen in zitten en de criminelen openlijk beschermen onder mom van vermeende toepassingen van de wet, en collectief elkaar indekken via collegialiteit waaraan allen zich moeten onderwerpen om in de regering te mogen stappen.

Er prijken klinkende namen in het lijstje van de verantwoordelijken van Ministers als Mechior Wathelet sr., Paul Van den Boeinants, Stefaan De Clerck, doch de besmetting verspreid zich onder de regie van Albert II Van Saksen Coburg en Gotha, naar de verantwoordelijken in de federale regeringen, die via collectieve solidariteit verzocht worden zich nergens in te moeien, waardoor zij stilzwijgende medeplichtigen worden voor grof geld wel te verstaan, en hun achterban mee het mes in de rug steken. Via De Clerck en Turtelboom breidt de besmetting zich verder uit naar justitie, parketten, politie de vreemdelingen zaken, waarbij deze laatste kunnen rekenen op Melchior Wathelet jr. en Maggie de Block terwijl ambtenaren, officieren, magistraten en personeel onderdruk kan gezet worden via de mogelijkheden om al of niet te promoveren.

Het overheidsapparaat draait op criminaliteit, een fenomeen dat men niet terug kan draaien zonder het risico dat er zware kopen zullen rollen en het onderste uit de beerput boven zal komen te drijven.

De monarch en zijn corrupte lakeien en mandatarissen, zitten vandaag met de opmars van NV-A tussen hamer en aanbeeld, en de vrees NV-A zal doorbreken en het land op een democratische koers zal zetten zit er overduidelijk in. Er is paniek in het kippenhok van de wetstraat, niet voor een vos doch voor Bard De Wever die erger, sluwer en hardnekkiger doorzet naar een directe democratie en een gezonde staat men gezonde basis voor economie en heropbouw.

Tot op het ogenblik blijven schuldigen, opdrachtgevers en beschermheren der criminelen uit overheidsrangen buiten schot en vervolging, een element dat slechts kan veranderen na een volledige ontmanteling van het huidig federaal regeringsbestel. Een ommezwaai die slechts kan slagen indien Vlaamse vertegenwoordigers over de partijgrenzen heen elkaar de hand willen reiken om een regering tot stand te brengen. Dit is echter geen optie voor de klassieke partijen die zich in de eigen benen of borst zouden schieten, en er mogelijk aan ten onderzouden gaan, of hun verantwoordelijken uit eigen rangen mee zouden veroordelen. Doch zij die zich blijven verzetten tegen de roep van het volk zijn eveneens het slachtoffer van de anarchie die ze gecreëerd hebben, en staan voor het feit dat hun acties en verraad van het volk der laatste jaren hun partijen aan de grond hebben gezet.

Groen, Open VLD, CD&V en Sp.a hebben nog twee mogelijkheden, doch beiden zijn fataal. De zijde van het volk en de meerderheid kiezen en zich aansluiten NV-A doch dat wordt een doodsteek voor hun voorgangers, ofwel zich blijven verzetten tegen het volk en de meerderheid en hun partij de grond in boren.

Number of comments: 0

Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)