Hendrik Leenders at Mechelen Belgium

De maffia praktijken van de federale regering!

1/25/2014

De maffia praktijken van de federale regering, en hun Vlaamse waakhonden van Open VLD, CD&V, SP.A en GROEN die mee verantwoordelijk zijn en Vlaanderen door minderheidsvertegenwoordiging monddood hebben gemaakt, kent geen grenzen.

De normale en voor de regering verantwoorde gevallen:

De praktijken van vreemdelingenzaken en asiel tarten elke verbeelding, vrouwelijke terroristen die zwanger zijn worden opgehaald en opgevangen. Hoe men het ook keert of draait, het is een indirecte steun aan het terrorisme, en de verwekte kinderen lopen een uitzonderlijk hoge kans op het genetisch erven van de stimulans voor terrorisme, via DNA invloed en de overdracht van het aanwezig genetische patroon van hun ouders.

Homos krijgen op grond van een samenlevingscontract met een Belgische partner een definitief verblijf, ongeacht hun nationaliteit.

De afwijkende en gevaarlijke en onverantwoorde gevallen:

Belgen die een verwante, ouder, broer of zuster een kortstondig bezoek gunnen stuiten tegen een massa formaliteiten, met het excuus dat betrokken bezoekers in het land zouden kunnen proberen te blijven, zelfs nadat de uitnodiger de verantwoordelijkheid voor verblijf kosten en terugkeer op zich neemt. Eventuele terugkeer van bezoekers wordt niet gecontroleerd of opgevolgd. De bezoekers worden dan echter wel om de haverklap geweigerd, waardoor ons toerisme van uit het buitenland, hoe gering ook, bedreigd wordt. Terugkeer kan men controleren door de bezoeker te verplichten zich bij aankomst in het moederland bij de Belgische zaakgelastigde aan te bieden, op straffen van een boete voor de Belgische borgsteller.

Belgische gezinnen die een verweest en minderjarig familielid uit het buitenland op willen nemen stuiten op en massa moeilijkheden en met een verkeerde partijkaart zelfs op een ongegronde en onverantwoorde en onwettige weigering, tegen alle humanitaire wetten en internationale afspraken in. Zelfs weeskinderen die in het buitenland in een Belgisch gezin opgroeiden worden illegaal geweigerd, ongeacht de nationaliteit of achtergronden, en dit zonder een aanvaardbare rede.

Misdaden van verantwoordelijken worden collectief onder de mat geschoven.

Klagers worden illegaal vervolgde, gepest of, indien ze te veel bewijzen in handen hebben, in alle stilte omgebracht onder mom van onopgeloste moord binnen een fictief milieu. Dus wonder boven wonder verdwijnen er mensen op en mysterieuze wijze en worden er een massa misdaden nooit opgelost. Pesten is strafbaar, doch we worden met de regelmaat van een klok met pesterijen en onwettige en onverantwoorde praktijken van onze overheid geconfronteerd.

Wil je lang leven dan handel je niet zoals Vleeskeurder Karel Van Noppen, die fraude aan zijn oversten melde en vermoord werd door de maffia, doch wie had de maffia ingelicht, werd dit ooit onderzocht?

Is het niemand opgevallen dat destijds bij de Rwanda genocide, geen der gerepatrieerde westerse bewoners van het gebied, kreeg de kans om verklaringen voor de camera af te leggen, of publiekelijk zijn/haar mening te geven? Geen van hen werd gevraagd. Wat en wie had er zoveel macht om dit te bewerken en getuigen te doen zwijgen, waarom bleef de reportster ter plaatsen nadien weg uit de Vlaamse media? Wat en wie had er onkiese zaken te verbergen?

Hoeveel criminaliteit wordt er door de overheid zelf uitgevoerd of opgedragen, en welke rechten heeft de eerlijk werkende burger in dit land? 

Number of comments: 0

Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)