Hendrik Leenders at Mechelen Belgium

Waar gaat de Europese beschaving naar toe? 

9/13/2015

Wie gelooft nu dat onze politici de beslissingen die nu genomen worden van hen afkomstig zijn? Het is duidelijk dat ze de meerderheid van de bevolking negeren, en daarmee de woede van de kiezers riskeren en de laan uit vliegen.
Dat diegenen die aan de touwen trekken (Bilderberg Groep) door de kiezer onaantastbaar zijn en boven de wet en politiek uitsteken en er dus boven staan, is overduidelijk. Politici die tegen de wil van de meerderheid de welvaart van het land en veiligheid van hun volk op het spel zetten, louter om emotionele oproepen, zijn dwazen en hebben geen respect voor democratie en eigen volk dat hen mandaat gaf.

Het is absurd om aan te nemen dat haast alle regeringen van de Europese Unie, plots dergelijke stommiteiten zouden uithalen, zeker daar al deze regeringen bestaan uit intellectuele met vooral hoger scholing en ontwikkeling. Het misleiden van de bevolking via gemanipuleerde openbare berichtgeving, in een tijd van onbegrensde elektronische communicatie lijkt meer op een misplaatste grap dan een realiteit, en maakt de intenties van een regering meer dan verdacht.

Wat de gevolgen betreft vergeet men blijkbaar dat de harde en gewelddadige kern van het NAZI regime slechts uit een kleine minderheid van de Duitse bevolking bestond die een enorme bijval oogstte door de bijval van een ontevreden en vooral arme massa van Oost-Duitsers, daar deze bij gebrek aan industrie, materieel ver beneden het Duitse peil bleven.

Kans armoede is overal en altijd voeding voor protest dat gemakkelijk om te buigen is naar verzet en geweld, kans armoede drijft slachtoffers naar een zoektocht om hieraan te ontsnappen en maakt hen gevoelig en bereidwillig voor rebellie en geweld om een nieuwe (vermeende) toekomst voor zich te bouwen.

Het Duitse NAZI verleden indachtig zou men moeten weten dat een kleine harde kern van extremisten een maatschappij radicaal kunnen ontwrichten en meer macht vertegenwoordigen dan een gematigde meerderheid. Dit betekent ook dat de vluchtelingencrisis onvermijdelijk zal leiden tot complete ontwrichting van West-Europa gezien de stroom van vluchtelingen tot gevolg zal hebben dat velen met geweld de zwakke Europese leiders zullen dwingen hun aanwezigheid per definitie te aanvaarden en hun families en verwanten toe te laten, waarna de eeuwigdurende vetes van het Midden-Oosten zich in Europa verder zullen uitvechten, en elke weerstand met extreem, brutaal en onmenselijk geweld zullen onderdrukken, net zoals zij dit vandaag in het Midden-Oosten doen. 

Number of comments: 0

Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)