Hendrik Leenders at Mechelen Belgium

Feest van de arbeid.

5/1/2012

Is dit het feest van de arbeid of is het een feest van de waanzin?

Besparen is noodzakelijk doch stuit op weerstand bij vele die vrezen voor een verderen in storting der economie. De economie en de verbonden werkgelegenheid slonken de laatste decennia vooral door automatisering der producties, en de hoge loonkost.

Loonkost werd echter waanzinnig hoog door het opvangen van werklozen, die op hun beurt toenamen in aantal door de automatisering.
De sociale opvang van werklozen is echter de grootste slokop, gezien het systeem in bepaalde landen te toegankelijk is en openstaat voor iedereen, ook voor immigranten die aan de maatschappij geen bijdragen leveren, of voor hen die niet bereid zijn om prestaties beneden hun niveau te leveren.

Ons sociaal systeem is met andere woorden ziek tot op het bot. Ook het vreemdelingen beleid is ziek en als reactie hierop worden vandaag illegalen die hun nut in de maatschappij bewezen uitgewezen. Anderen die onze maatschappij schaden worden volgens strikte regels aanvaard, terwijl het gezonde  verstand hen af zou moeten wijzen, waarbij onze moderne maatschappij domweg volgen regels en wetteksten en niet volgen gezond verstand wordt gestuurd.  

Een tweede slokop die met de dag groter wordt is de graai cultuur van de aristocratie en oude adel die psychisch vergiftigd zijn door de “Arische ziekte” of psychopathische geldgier, en waardoor steeds meer mensen een aandeel opnemen voor hun bijdragen dat waanzinnig buiten de verhouding van hun inbreng in de maatschappij of de economie uit torent.

Elk van de bevoorrechte parasieten zal je vertellen dat zijn deel slecht een spatje is op de gloeiend vuur, doch het werden door de tijd zoveel spatjes dat het vuur is gedoofd.  

Number of comments: 0

Name: E-mailaddress: Homepage:
Message:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)